De nummer 1 vergelijkingssite voor kozijnen! Hulp nodig? Bel ons:0900 2003040

Gratis Kozijnen Offertes

Vergelijk 6 Kozijnen Specialisten in uw regio

Vergelijk altijd voordat u koopt

Bespaar 40% op uw kozijnen
Vergelijk 184 kozijnen specialisten in Nederland op Kozijnen-Weetjes.nl

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden het meest geplaatst in Nederland. Ontdek wat de voordelen zijn van kunststof kozijnen en waarom ze zo populair zijn. 

Prijzen

Voor kunststof kozijnen van 60 x 60 cm kunt u rekenen op prijzen vanaf € 90. Voor een kunststof draai-kiepraam van 60 x 60 cm liggen de kosten rond € 200. Deze richtprijzen zijn inclusief BTW en isolatieglas, maar zonder arbeidskosten. Tussen kozijnenaanbieders kunnen flinke prijsverschillen zitten, vergelijk deze daarom voor u overgaat tot koop. Als u bovenaan deze pagina uw postcode invult, dan ontvangt u kostenloos meerdere offertes van lokale specialisten. 

U leest hier meer over de voordelen van het materiaal:

  • Verlaagt uw stookkosten
  • Veel kleuren mogelijk
  • levensduur van 40 jaar
  • Voordelig

Verlaagt uw stookkosten

Kunststof kozijnen helpen u om de isolatie van uw woning te verbeteren. Door de goede isolatie gaat er minder warmte verloren. Zo verlaagt u uw stookkosten en kunt u jaarlijks flink besparen. Als u in uw hele huis ook nog voor isolatieglas kiest, levert dat een extra besparing van € 250 per jaar op. 

Veel kleuren mogelijk

U kunt kozijnen laten plaatsen in de kleuren die het best bij uw huis passen. Voor de kleurkeuze wordt meestal het RAL-systeem gebruikt, waarmee vrijwel iedere kleur kunststof gemaakt kan worden. Ook veel patronen zijn mogelijk, bijvoorbeeld een houtnerf-patroon dat goed bij wat oudere woningen past.

Levensduur van 40 jaar

Een levensduur van zo’n 40 jaar is gebruikelijk voor kunststof kozijnen. Die levensduur maken ze waar als ze goed onderhouden worden. Daarvoor neemt u de kozijnen af met een lauwwarm sopje als u de ramen lapt. Zo blijven ze in goede staat en hoeft u zich de komende 40 jaar geen zorgen te maken.

Voordelig

Kunststof kozijnen zijn zo populair omdat ze zeer voordelig zijn. Ze zijn bijvoorbeeld goedkoper dan een kozijn van houten of aluminium. En op de lange termijn heeft u geen jaarlijks terugkerende kosten aan het onderhoud en bespaart u op uw energierekening.

Houtliefhebbers

Niet iedereen houdt van kunststof. Echte houtliefhebbers kiezen voor de natuurlijke houtnerf die alleen echte houten kozijnen hebben. In monumenten bent u soms verplicht om voor hout te kiezen, om het oorspronkelijke uiterlijk van het monument te behouden.

Offertes vergelijken voor 40% prijsvoordeel

Tussen de prijzen van verschillende kozijnenspecialisten kan tot wel 40% verschil zitten. Uw prijsvoordeel kan dus nogal oplopen. Vooraf offertes vergelijken is dan ook verstandig en bovendien gratis en vrijblijvend. Zo kiest u voor een goede deal en betaalt u niet teveel voor uw kunststof kozijnen.

Reactie plaatsen

Uw reactie dient aan te sluiten op het artikel: Kunststof kozijnen.

(verplicht) (verplicht, wordt niet gepubliceerd)

In uw reactie dient u zich te houden aan onze richtlijnen.

1 reacties

  1. Familie D. de Vries 20 January 2014, 20:34

    Graag zouden wij heel ons huis in de kunstof willen zetten.


Service
Waarom
Gratis KozijnenOffertes