Veel kozijnen in één keer vervangen

Tijdens de renovatie van de 174 woningen zijn overal kunststof kozijnen geplaatst. In totaal gaat het om 600 kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen

Veel kozijnen vervangen is voordelig

Doordat er voor de woningen in de Utrechtse Dorbeendreef tegelijk 600 kozijnen werden besteld, heeft de kozijnspecialist het voordeel dat hij een grote opdracht heeft. Door de grote omvang van de opdracht kan de kozijnspecialist korting bieden, waardoor er bespaard wordt op de prijs voor kozijnen. Het in één keer vervangen van veel kozijnen is dus voordeliger.

Dezelfde kozijnen zorgen voor eenheid

Er wordt niet alleen bespaard op kozijnen wanneer er meerdere in één keer vervangen worden, maar het in één keer vervangen van honderden kozijnen zorgt ook voor een eenheid in de woonwijk. Zo kunnen namelijk overal dezelfde kozijnen geplaatst worden. Dit zorgt voor het straatbeeld dat de welstandscommissie wenst.

Uw kozijnen voordelig vervangen

Als kozijnen gezamenlijk vervangen worden, is dit vaak op initiatief van de woningbouwvereniging. Als u alleen de kozijnen van uw woning wilt laten vervangen, kunt u ook besparen op de prijs voor kozijnen. U kunt dit doen door kozijn offertes van meerdere kozijnspecialisten te vergelijken. Als u offertes vergelijkt, kunt u de beste prijs voor uw kozijnen kiezen.